6 tips voor je perfecte boxspring

Bijgewerkt: feb 11

Acht uur per dag brengen we door in bed, één derde van je leven. Nu ja, buiten de jaren waarin je kinderen liever overdag slapen dan 's nachts en je noodgedwongen wat uurtjes minder geniet van je slaapkamer...

Omdat we er zo veel tijd doorbrengen en onze dag bepaald wordt door hoe goed onze nachtrust was, vinden wij het heel belangrijk om een goede boxspring te hebben.

Slaap je als een roosje en word je uitgerust wakker? Dan kan je overdag alles aan, ook die drukke kleuter!

Om je te begeleiden in de keuze naar de perfecte boxspring hebben we alvast zes tips opgelijst. Voor uitgebreid advies, nodigen we je uit in onze toonzaal.


1. Maak een checklist

Voordat je overgaat tot het kiezen van jouw ideale nestje, is het belangrijk om even op te lijsten aan welke eisen hij moet voldoen.

- De afmeting: Hoeveel ruimte heb je in de slaapkamer? Is er voldoende plaats voor een boxspring van 200 cm breed? Of is de plaats die je hebt beperkt en ga je beter voor een bed van 160 cm? Ben je zelf vrij klein of loop je op stelten? Kies voor een bed met lengte 210 cm indien nodig.

- Lees je vaak in bed? Of kijk je er veel tv? Overweeg dan zeker een elektrisch verstelbare boxspring.

- Welke stijl past het beste bij je? Landelijk, industrieel, romantisch, tijdloos, modern,...

- Wat is je budget? Dit zal voor een groot deel bepalen welke boxsprings voor jou interessant zijn. Ons assortiment begint al bij €999 voor onze promo boxspring. Meer info hierover vind je op onze pagina Slapen.


2. Kom naar de winkel voor advies

Een boxspring koop je niet op twee minuten en al helemaal niet online! Laat je in onze toonzaal persoonlijk en uitgebreid adviseren door onze medewerkers zodat je 200% zeker kan zijn van je keuze. Ons team bespreekt samen met jou je noden, voorkeuren en gaat kijken welke boxspring of matras aan te raden is.3. Test uitgebreid ons assortiment

Neem de tijd om onze verschillende toonzaalmodellen uit te testen. Ben je een buikslaper? Test ze dan niet uit op je rug, maar ga liggen zoals je dat ook thuis zou doen. Overhaast je zeker niet en neem een paar minuten de tijd om de matras zich te laten aanpassen aan je lichaam. We hebben niet liever dan dat je bijna in slaap valt op de boxspring die je beste keuze blijkt. We kunnen je wel niet laten liggen tot morgen natuurlijk ;-)4. Het oog wil ook wat

Comfort is één, uitstraling is twee. Nadat je een boxspring hebt gekozen, ga je hem stylen. Maak een keuze uit verschillende hoofdborden, stoffen en lederlook bekleding, diverse poten... Je boxspring moet bij jou en je woning passen. Ook hierbij helpen onze adviseurs je graag.


5. Tijd voor accessoires

Vaak betekent een nieuw bed ook dat je nieuwe accessoires nodig hebt. Bijvoorbeeld het perfecte hoofdkussen, een nieuw dekbed, bijhorende dekbedovertrekken, molton, hoeslakens... Misschien ben je heel je slaapkamer opnieuw aan het inrichten en zoek je ook verduisterende gordijnen, een mooi behangpapier of hippe verfkleur? Vergeet ook de nachtkastjes en een eventuele voetenbank niet, zij maken je slaapkamer he-le-maal af.


6. Bestellen & leveren

Heb je je keuze gemaakt? Super, dan is het tijd om je boxspring te bestellen. Onze verkopers informeren je met plezier over de te verwachten levertijd en garantievoorwaarden. Onze boxsprings worden gratis geleverd en geïnstalleerd.


Eens je bed zijn nieuwe plekje heeft gekregen, kan je eindelijk gaan genieten.

Het kan een tijdje duren eer je lichaam gewend is aan de nieuwe boxspring en vise versa, maar na die periode ga je gegarandeerd een stuk uitgeruster door het leven.


Slaapwel!Ravago Fashion & Home

Contact

Ravago Fashion & Home

Moerenstraat 89 2370 Arendonk

T 014701679 

winkel@ravago.be

Route

Via GPS: volg Rode Del

Ravago Fashion & Home beschikt over een ruime gratis parking.

Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen aan ons laadpunt.

Openingsuren

Dinsdag tem vrijdag van

09u30 tot 18u00

Zaterdag van 09u00 tot 17u00

Zondag van 13u00 tot 17u00

Maandag en feestdagen gesloten

Sluitingen 2020

Woensdag 1 januari

Zondag 12 april

Vrijdag 1 mei

Donderdag 21 mei

Zondag 31 mei

Dinsdag 21 juli

Zondag 9 augustus

Zaterdag 15 augustus

Zondag 16 augustus

Zondag 11 oktober

Zondag 1 november

Woensdag 11 november

Vrijdag 25 december

  • Facebook-Ravago
  • Instagram-Ravago
  • Pinterest-Ravago

© 2020 Ravago Building Solutions Belgium nv