DIY met onze stoffen

Nee hoor, je hoeft je gordijnen of kussens niet door ons te laten maken. Heb je thuis een naaimachine staan en knutsel je graag zelf? Dan kan je bij ons ook alle gordijnstoffen per lopende meter* bestellen om er thuis mee aan de slag te gaan! Wat zou je er nog mee kunnen doen, hoor ik je denken?

Heel veel van onze gordijnstoffen zijn ook heel geschikt om meubels te overtrekken. De stoffen zijn vast genoeg geweven om dagelijks gebruik aan te kunnen. Vraag daarvoor in onze gordijnafdeling zeker naar stoffen met een hoge "martindale". Deze graad geeft aan in welke mate de stof geschikt is. Onze stoffenleverancier Prestigious Textiles heeft bijvoorbeeld een aantal prachtige stoffen! Een van hun toppers is de stof Saxon die je hiernaast op foto ziet. Niet alleen is deze tijdloze stof heel populair als overgordijn, hij wordt ook regelmatig gebruikt om bijvoorbeeld fauteuils te overtrekken. Verkrijgbaar in heel wat kleuren!

Zoals gezegd, kan je ook zelf je kussens maken. Heel handig als je gordijnen hebt gekocht waarbij een patroon zorgt voor een heleboel reststof. Je recycleert met name de stof die je overhebt en zorgt voor een mooi geheel in je interieur door dezelfde tekening te laten terugkomen in je decoratie.

Wissel gerust af met verschillende prints zoals in de afbeelding hiernaast!

Onze collega's helpen je graag uitrekenen hoeveel stof je ongeveer nodig zal hebben om je kussens te maken.

Kussenvullingen vind je in onze afdeling textiel dus je kan meteen starten als de stof is toegekomen!


Verder kan je veel van onze stoffen ook gebruiken om tafellakens, servetten en andere tafeldecoratie te knutselen. Heb je een feestje gepland en wil je een prachtige tafel samenstellen? Combineer dan onze prachtige serviezen uit de afdeling Koken & Eten met een handig en mooi bestek én de allermooiste stoffen uit de gordijnafdeling.

TIP: meet je tafel zowel in de lengte als in de breedte, zodat we weten hoeveel stof je gaat nodig hebben!


Op een stofbestelling wacht je gemiddeld een week. Sommige leveranciers, zoals Prestigious Textiles, duren echter langer aangezien hun magazijn in het Verenigd Koninkrijk ligt. Houd daar zeker rekening mee als je je stof tegen een bepaalde datum nodig hebt!


Wil je ook een tafellaken, maar heb je niet de nodige skills? Ons atelier kan dit ook voor jou doen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte in onze afdeling gordijnen.


*Veel leveranciers hanteren een minimumafname per stof. Vraag hiernaar bij onze collega's.

Ravago Fashion & Home

Contact

Ravago Fashion & Home

Moerenstraat 89 2370 Arendonk

T 014701679 

winkel@ravago.be

Route

Via GPS: volg Rode Del

Ravago Fashion & Home beschikt over een ruime gratis parking.

Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen aan ons laadpunt.

Openingsuren

Dinsdag tem vrijdag van

09u30 tot 18u00

Zaterdag van 09u00 tot 17u00

Zondag van 13u00 tot 17u00

Maandag en feestdagen gesloten

Sluitingen 2020

Woensdag 1 januari

Zondag 12 april

Vrijdag 1 mei

Donderdag 21 mei

Zondag 31 mei

Dinsdag 21 juli

Zondag 9 augustus

Zaterdag 15 augustus

Zondag 16 augustus

Zondag 11 oktober

Zondag 1 november

Woensdag 11 november

Vrijdag 25 december

  • Facebook-Ravago
  • Instagram-Ravago
  • Pinterest-Ravago

© 2020 Ravago Building Solutions Belgium nv