Verlichting

Verlicht je woning slimmer met Philips Hue

 

Philips Hue is het slimme draadloze verlichtingssysteem waarmee je gemakkelijk je verlichting kunt regelen en voor elk moment de juiste sfeer kunt realiseren. Ontdek hoe je je slimme woning tot leven brengt met een reeks slimme lampen, armaturen, schakelaars en sensors.

   Hue app          Spraakbediening   Hue schakelaars        Hue sensors

Regel je verlichting op jouw manier

Met Philips Hue zijn er tal van manieren om je lampen te bedienen. Gebruik de Philips Hue app, een van de apps van derden, slimme schakelaars, bewegingssensors, je Apple Watch of zelfs je stem.

 

Laat het lijken alsof je thuis bent als dat niet zo is. Gebruik de routinefunctie en stel meerdere tijdschakelklokken in om op verschillende tijdstippen het licht aan te doen in je kamers.

Schep voor elk moment de juiste sfeer

Je kunt op een natuurlijke manier in slaap vallen en wakker worden doordat de effecten van zonsopkomst en zonsondergang worden nagebootst. Energie opdoen, lezen, concentreren en ontspannen met de juiste tint zacht, wit licht. Gebruik de Philips Hue app om je lichtinstellingen aan te passen, van koel, stimulerend daglicht tot ontspannend, warmwit licht.

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddelijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten.

Synchroniseer je lampen met muziek, films en games

Ga met Philips Hue helemaal op in je favoriete film, synchroniseer je lampen met elke song, of vul je kamer met de effecten uit je game.

Creëer eenvoudig jouw amusementsruimte in de Philips Hue app en realiseer de meest gedenkwaardige kijk-, luister- en gaming-momenten.

Drie types Hue-lampen

Philips Hue biedt drie types slimme lampen die geleverd worden in verschillende vormen, formaten en modellen. Kies Hue white voor gemakkelijke regeling en comfort, Hue white ambiance voor ontspannend warmwit licht tot koel daglicht dat jouw dagelijkse activiteiten ondersteunt, of Hue white and color ambiance voor een volledige, overrompelende belevenis. Ze werken allemaal samen om jouw woning slimmer, comfortabel en energiezuinig te maken.

White

Bedien je lampen overal

White 

Ambiance

White & Color

Ambiance

Stel tijdschakelklokken in

Dimmen zonder installatie

Opstaan met je eigen zonsopgang

Warmwit tot koel helder daglicht

Bedien je lampen overal

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren

Synchroniseer met films en muziek

Een nieuw licht voor gaming

De Hue bridge

De bridge is het hart van je Philips Hue-systeem en verbindt je slimme apparatuur met je Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en -accessoires aansluiten op één bridge. Als die via WiFi is verbonden met je router, verbindt hij je systeem ook via het internet met de wereld buiten je woning voor bediening als je van huis bent en andere slimme functies.

De Philips Hue app

De Philips Hue app is ontworpen uitgaande van jou, je woning en je dagelijkse leven. Stel je kamers eenvoudig in en bedien alle lampen tegelijk. Stel lichtschema's en/of timers in om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep die op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging.

Speel er wat mee en ontdek de functies.

Makkelijke installatie

Het duurt niet langer dan enkele minuten om de bridge in te stellen, de lampen ermee te verbinden en deze te bedienen via de Philips Hue app. Creëer jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem met slechts enkele eenvoudige stappen.

Doe meer met
Friends of Hue

Philips Hue werkt samen met andere slimme apparaten en diensten. Producten die zijn aangeduid als Friend of Hue werken eenvoudig voor jou samen in je woning. Je kunt je Philips Hue-systeem verbinden met Amazon Echo, Apple HomeKit, de Google Assistant, IFTTT, Nest, Samsung SmartThings en nog vele anderen.

Aan de slag met Hue

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan met Philips Hue is een starterkit die lampen en een bridge bevat. Als je eenmaal een brug hebt, kun je je systeem eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Je kunt tot 50 lampen aansluiten op een enkele bridge en vervolgens al je lampen bedienen met slimme accessoires.

Binnenverlichting

 

Niets wat de juiste sfeer in je woning zo kan bepalen als de juiste verlichting. Hierboven spraken we al over onze slimme verlichting, Philips Hue, maar misschien ben je meer te vinden voor gewone hang-, sta-, bureau- of plafondlampen?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Met onder meer Fantasia, Eglo, Philips en Marckdael in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Van strak en modern tot landelijke lusters: alles is mogelijk.

Kom snel eens langs en ontdek onze uitgebreide collectie!

Buitenverlichting

 

Weldra meer info.

Ravago Fashion & Home

Contact

Ravago Fashion & Home

Moerenstraat 89 2370 Arendonk

T 014701679 

winkel@ravago.be

Route

Via GPS: volg Rode Del

Ravago Fashion & Home beschikt over een ruime gratis parking.

Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen aan ons laadpunt.

Openingsuren

Dinsdag tem vrijdag van

09u30 tot 18u00

Zaterdag van 09u00 tot 17u00

Zondag van 13u00 tot 17u00

Maandag en feestdagen gesloten

Sluitingen 2020

Woensdag 1 januari

Zondag 12 april

Vrijdag 1 mei

Donderdag 21 mei

Zondag 31 mei

Dinsdag 21 juli

Zondag 9 augustus

Zaterdag 15 augustus

Zondag 16 augustus

Zondag 11 oktober

Zondag 1 november

Woensdag 11 november

Vrijdag 25 december

  • Facebook-Ravago
  • Instagram-Ravago
  • Pinterest-Ravago

© 2020 Ravago Building Solutions Belgium nv