Vloeren

Wie zijn vloer ooit heeft vervangen, kan het je vertellen: er is ontzettend veel keuze!

Alles begint bij wat je mooi vindt. Dan kijk je naar het praktische. Hoe zit het met het onderhoud? Is er sprake van vloerverwarming? Lopen er huisdieren rond met scherpe nageltjes? Is je ondergrond egaal genoeg? Moet de vloer vochtbestendig zijn?

Hierna maak je een selectie van wat je mooi vindt. Een gladde en lichte vloer? Een donkere vloer met een dramatische look? Laminaat met groeven voor die landelijke uitstraling? Vasttapijt voor een zachte feel?

Je hoort het al, je kan alle kanten uit!

Daarom staan onze adviseurs klaar om je van a tot z te helpen bij de keuze van jouw perfecte vloer.

Kom gauw langs voor onze uitgebreide collecties!

LayRed® is de rigide pvc-vloer van Moduleo®, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil.

LayRed® kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

LayRed® telt 12 lagen die samen de sterkte, het comfort, het design en de prestaties van de vloeroplossing bepalen. Twaalf lagen die één product vormen met een uitzonderlijk duurzaam karakter.

Een bestaande, oneffen vloer? Een vochtige ruimte? Temperatuurschommelingen? Kinderen of huisdieren in huis? 

LayRed® vloert elke uitdaging.

 

LayRed® is een meerlaagse PVC-vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Dankzij de geïntegreerde ondervloer leg je LayRed® makkelijk over om het even welke bestaande vloer, zonder voorbereidende egalisering.Hierdoor vermindert eveneens het transmissiegeluid met maar liefst 21dB / 10dB Lin!

Vtwonen & Forbo

Forbo flooring en vtwonen hebben de handen weer in mekaar geslagen en hebben samen twee prachtige vtwonen collecties in mekaar gestoken.

Novilon vtwonen

 

Comfortabel en oersterk: Novilon vtwonen is ideaal voor bijna iedere ruimte in huis. Sfeervol voor in de woonkamer of hufterproof voor een kinderkamer. De exclusieve samenwerking tussen de Novilon designers en het vtwonen team heeft een prachtige eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie opgeleverd. Gemaakt voor een persoonlijk en stijlvol interieur. En dat kan zomaar jouw interieur zijn of worden. Lees verder...

Marmoleum vtwonen

 

Met Marmoleum gaan planet friendly en Dutch design perfect samen. Want Marmoleum wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd. Dus welk design je ook kiest, je kiest altijd voor het milieu. Dat maakt Marmoleum mooi voor binnen én goed voor buiten. Speciaal voor jou hebben de designers van vtwonen een selectie gemaakt voor een uniek en levendig interieur. Marmoleum is eindeloos te combineren en heeft een hele lange levensduur. Lees verder...

Ravago Fashion & Home

Contact

Ravago Fashion & Home

Moerenstraat 89 2370 Arendonk

T 014701679 

winkel@ravago.be

Route

Via GPS: volg Rode Del

Ravago Fashion & Home beschikt over een ruime gratis parking.

Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen aan ons laadpunt.

Openingsuren

Dinsdag tem vrijdag van

09u30 tot 18u00

Zaterdag van 09u00 tot 17u00

Zondag van 13u00 tot 17u00

Maandag en feestdagen gesloten

Sluitingen 2020

Woensdag 1 januari

Zondag 12 april

Vrijdag 1 mei

Donderdag 21 mei

Zondag 31 mei

Dinsdag 21 juli

Zondag 9 augustus

Zaterdag 15 augustus

Zondag 16 augustus

Zondag 11 oktober

Zondag 1 november

Woensdag 11 november

Vrijdag 25 december

  • Facebook-Ravago
  • Instagram-Ravago
  • Pinterest-Ravago

© 2020 Ravago Building Solutions Belgium nv